Uued kvaliteetsed pastad!

Meil on heameel anda teada, et alustasime Itaalia perefirma pastabrändi Morelli unikaalsete ja maitsvate pastade maaletoomist .

​Morelli Pasta Factory asutati aastal 1860 ja on Toscanas asuv pereettevõte, mida hetkel juhivad viienda põlvkonna Morelli pere liikmed , õed-vennad Lucia, Antonio ja Marco, jätkates ettevõtte traditsioone. Tänu  pastajahus kasutatavale nisuidule   on  Morelli Pasta Factoryil läbiaegade õnnestunud saada  väga  unikaalne ja maitsev pasta, mis valmib parimast toorainest ja on töödeldud vastavaid käsitöö tehnikaid kasutades.

Mis on nisuidud?
Nisuidud on nisuiva  “süda”, mis toob esile nisu maitse, sisaldab tervistavaid toiteaineid -toorproteiin, toorasv, E-vitamiini, D-vitamiini.
Tavalisel nisu töötlemisel eraldatakse nisuidud, et tagada jahu parem konsistents ja säilivus. Kuna Pastificio Morelli jahvatab nisu enamjaolt käsitsi,  võimaldab see säilitada nisuidu nisus ja seega säilivad vajalikud toitained jahus. Oluline on, et jahvatatud jahu töödeldakse koheselt pastaks, samuti käsitööna. Kasutatakse parimaid tooraineid,mis on kasvatatud mahepõllumajanduslikult.

Tooteid on võimalik ka osta Kaubamaja Toidumaailmast ja Stockmannist! Head maitsmist!