Uus Itaalia kvaliteetbrändi Oilalá tootesari
![](http://gourmet.homestudio.ee/wp-content/uploads/2018/07/Oilala2018.png)
Meil on hea meel, et oleme saanud lisada oma sortimenti uue Itaalia kvaliteetbrändi Oilalá tootesarja
Ei ole kunstlikku ega kemikaale, vaid austus selle territooriumi suhtes, kus nad elavad. Armastus traditsioonidele, tähelepanu detailidele ja kõige kaasaegsete tootmistehnikate rakendamine.
Oilalasse sisenemine tähendab puhta oliiviõli nektari jagamist, esteetilist tähendust ja suurepäraseid maitseid, mis on keskkonnasõbralikult kooskõlas. Barletta piirkonnas, Aadria mere rannikul asuvas Puglia piirkonnas ja elavate taimede ümbruses, on see tuhandete aastate jooksul sel päikese- ja merevees immutatud maa olnud üks parimaid oliiviõliallikaid maailmas. Need oliivisalud on ümbritsetud tomatite, artišokkide, virsikute, viigimarjade, aprikooside ja viinamarja kasvandustega, millest kõik annavad oma aroomi oliividele ja ka oliiviõlile. Oilala on otsustanud toota “monokultiivseid” oliiviõlisid, mis pärinevad ainult oliivisortidest nagu “Coratina ja Leccino”. Need oliivid korjatakse käsitsi, korjatakse täiusliku küpsemise ajal ja tuuakse seejärel 12 tunni jooksul “oliiviveskisse”, et saada suurepärast ekstra neitsioliiviõli, mis on selge lõhna ja puhta maitsega, andes uue sensuaalse kogemuse ja on parim looduslik antioksüdant, et hoida oma keha tervena. Oilala on hea toitainesisalduse allikas A, D, E vitamiinidega, väärtuslik toidulisandina. Tänu polüfenooli kõrgele kontsentratsioonile on see parim toiduaine, mis võiletleb meie kehas vananemise vastu vabade radikaalidega. Oilala eesmärk on levitada oma gastronoomilist pärandit kogu mandril ja saada tunnustust kogu maailmas. Nad kõik jagavad ühtset tõelist armastust, armastust gastronoomia vastu. Sellepärast on nad käivitanud uue projekti “Itaalia maitse suursaadikud”, et luua toidu kogukond, kus inimesed, kirg ja kvaliteet on põhialused, kus tegutsetakse koos heade partenritega, heade koostisainetega ja parimate tootmisprotsessidega . Mitte ainult ei soovi nad pakkuda parimat ekstra neitsioliiviõli, vaid ka soovivad pakkuda parimat tomatipastat, kooritud tomateid, päikesekuivatatud tomateid, grillitud artišokke, musti ja rohelisi oliive ning palsamäädikat – isikupära, tervislikkus ja maitse teevad Oilala “Loomulikult erinevaks”.
Oilala on väga kiirelt tõusnud maailma tipptegijateks kõrgkvaliteetse õli tootmise valdkonnas. Nende missiooniks on õpetada ja näidata, et ei ole olemas lihtsalt õli. Nagu sama, et ei ole olemas ainult punane või valge vein. Igal õlil on oma kvaliteet või kõrge kvaliteet. Olilal tooted on saavutand palju auhindu ja kvaliteedimärke ja neid kasutavad tippkokkad nagu Carlo Cracco,Enrico Cerea, Enrico Bartolini, Francesco Aprea, Heinz Beck, Giancarlo Morelli, Tano Simonato, Martin Dalsass jne. Tooteid hinnatakse väga Šveitsis, USAs, Kanadas, Hongkongis, Singapuris, Koreas, Jaapanis, Taiwanis. Oilalà arvab, et igaüks oma elus vôiks proovida Oilalà tooteid!