Uus Itaalia kvaliteetbrändi Oilalá tootesari

Meil on hea meel, et oleme saanud lisada oma sortimenti uue Itaalia kvaliteetbrändi Oilalá  tootesarja

Ei ole kunstlikku ega kemikaale, vaid austus selle territooriumi suhtes, kus nad elavad. Armastus traditsioonidele, tähelepanu detailidele ja kõige kaasaegsete tootmistehnikate rakendamine.

Oilalasse sisenemine tähendab puhta oliiviõli nektari jagamist, esteetilist tähendust ja suurepäraseid maitseid, mis on keskkonnasõbralikult kooskõlas. Barletta piirkonnas, Aadria mere rannikul asuvas Puglia piirkonnas ja elavate taimede ümbruses, on see tuhandete aastate jooksul sel päikese- ja merevees immutatud  maa olnud üks parimaid oliiviõliallikaid maailmas. Need oliivisalud on ümbritsetud tomatite, artišokkide, virsikute, viigimarjade, aprikooside ja viinamarja kasvandustega, millest kõik annavad oma aroomi oliividele ja ka oliiviõlile. Oilala on otsustanud toota “monokultiivseid” oliiviõlisid, mis pärinevad ainult oliivisortidest nagu  “Coratina ja Leccino”. Need oliivid korjatakse käsitsi, korjatakse täiusliku küpsemise ajal ja tuuakse seejärel 12 tunni jooksul “oliiviveskisse”, et saada suurepärast ekstra neitsioliiviõli, mis on selge lõhna ja puhta maitsega, andes uue sensuaalse kogemuse ja on parim looduslik antioksüdant, et hoida oma keha tervena. Oilala on hea toitainesisalduse allikas A, D, E vitamiinidega, väärtuslik toidulisandina. Tänu polüfenooli kõrgele kontsentratsioonile on see parim toiduaine, mis võiletleb meie kehas vananemise vastu  vabade radikaalidega. Oilala eesmärk on levitada oma gastronoomilist pärandit kogu mandril ja saada tunnustust kogu maailmas. Nad  kõik jagavad ühtset tõelist armastust, armastust gastronoomia vastu. Sellepärast on nad  käivitanud uue projekti “Itaalia maitse suursaadikud”, et luua toidu kogukond, kus inimesed, kirg ja kvaliteet on põhialused, kus tegutsetakse koos heade partenritega, heade koostisainetega ja parimate tootmisprotsessidega . Mitte ainult ei  soovi nad  pakkuda parimat ekstra neitsioliiviõli, vaid ka  soovivad pakkuda  parimat tomatipastat, kooritud tomateid, päikesekuivatatud tomateid, grillitud artišokke, musti ja rohelisi oliive ning palsamäädikat – isikupära, tervislikkus ja maitse teevad Oilala “Loomulikult erinevaks”.

Oilala on  väga kiirelt tõusnud maailma tipptegijateks kõrgkvaliteetse õli tootmise valdkonnas. Nende missiooniks on õpetada ja näidata, et ei ole olemas lihtsalt õli. Nagu sama, et ei ole olemas ainult punane või valge vein. Igal õlil on oma kvaliteet või kõrge kvaliteet.  Olilal tooted on saavutand palju  auhindu ja kvaliteedimärke ja neid kasutavad tippkokkad  nagu Carlo Cracco,Enrico Cerea, Enrico Bartolini, Francesco Aprea, Heinz Beck, Giancarlo Morelli, Tano Simonato, Martin Dalsass jne. Tooteid hinnatakse väga Šveitsis, USAs, Kanadas, Hongkongis, Singapuris, Koreas, Jaapanis, Taiwanis. Oilalà  arvab, et igaüks oma elus vôiks proovida Oilalà tooteid!