TWIST WITH RHUBARB CHEESECAKE DESSERT RABARBARI JUUSTKOOK

  

September 26, 2017

0.0 0
  • Prep: 1 hr
  • Cook: 1 hr
  • 1 hr

    1 hr

    2 hrs

Ingredients

Koogipõhi: ½ pakki Nicolas Vahé apelsini küpsisepulbrit

Koogipõhi: 1 muna

Koogipõhi: 130 g võid

Koogipõhi: Nicolas Vahé rabarberi- ingveri moosi

Kate: 100 g mascarponet

Kate: 65 g pastöriseeritud munakollast

Kate: 100 g tuhksuhkurt

Kate: 1 vanilje kaun

Kate: 3 želatiini lehte

Kate: 100 ml vahukoor

Rabarberi želees: 100 g Nicolas Vahé rabarberi- ingveri moosi

Rabarberi želees: 4 želatiini lehte

Rabarberi želees: 100 ml vett

Directions

Koogipõhi: segada Nicolas Vahé apelsini küpsisesegu, muna ja 30 g sulatatud või. Asetage tainas umbes 30 minutit külmikusse. Lõika rull väikesteks viiludeks. Aseta viilud küpsetusplaadile ja küpsetage 180 ° C juures umbes 15 minutit. Laske küpsistel jahtuda enne kui segate või hulka. Kergelt röstitud küpsised asetage võiga potti. Kui põhi on naha jahtunud, asetage järgmise kihina Nicolas Vahé Rabarberi ja Ingveriga moosikiht.

Koogi kate: soojendage õrnalt maskarpone kreem veevannis. Segage munakollased, suhkru ja vanillekauna seemned. Pange 50 ml vett keema koos vaniljekaunaga. Keeda kuni ¼ vedelikust jääb. Sulateg želatiini lehed külmas vees umbes 5 minuti jooksul. Võtke želatiin külma veest ja eemaldage liigne vesi. Sulatage želatiin soojas vanilli vees ja segage hästi. Lisage muna ja maskarpoone segu. Vahustage koor ja segage see maskarpone segule. Rabarber želatiniga: želatiin sulatada külma veega kausis umbes 5 minuti jooksul. Võtke želatiin külma veest ja eemaldage liigne vesi. Segage100 ml vett Nicolas Vahé rabarberi ja ingveriga moosiga. Sulatage želatiin soojas vedelikus ja valage koogile. Hoidke kooki külmikus 2-3 tundi, kuni kreem ja želatiin on tarretanud. Naudi.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size8